slatina

Pijani vozač usmrtio zamjenika policijskog načelnika Z. Beniju

prometna
Maja Šantoši/PIXSELL
23.07.2010.
u 08:27

Zamjenika načelnika PU virovitičko-podravske Beniju i vozača udario je Siniša K. pod utjecajem 2,29 promila

SLATINA - U prometnoj nesreći koja se dogodila u noći između četvrtka i petka, u 23.55 sati, na lokalnoj cesti Šarovka – Markovo kod Slatine, od zadobivenih ozljeda poginuo je Zlatko Benija (41), zamjenik načelnika PU virovitičko-podravske.

Nesreća se dogodila kada je Siniša K. (30) iz Slatine, vozač opel omege slatinskih registracijskig oznaka, vozeći neprilagođenom brzinom, ispred sebe kasno primijetio automobil polo pri čemu je svojim prednjim dijelom udario u zadnji dio pola i odbacio ga u desnu stranu na livadu. Prilikom udara i slijetanja automobila iz pola su ispali vozač Vladimir Loparac(52) i Zlatko Benija (41), a Siniša K. je svojim automobilom završio u lijevom putnom jarku.

Prema nesluženim izvorima, vozač Siniša K. bio je pod utjecajem alkohola od 2,29 promila, a vozač pola, iz kojega je ispao Benija, također je bio pod utjecajem alkohola od 1,47 promila. Vozači automobila koji su sudjelovali u nesreći prošli su ovu prometnu tragediju s lakšim tjelesnim ozljedama.

 

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije