Alkohol

Pijani vozač usmrtio jednu osobu, a još ih pet teško ozlijedio

Prometna
29.04.2013.
u 10:15


Vozač je poginuo, a teže su ozlijeđeni njegova supruga, majka i troje djece

Nesavjesni vozači koji pod utjecajem alkohola izvode razne “akrobacije” na cestama, doveli su do još jedne tragične nesreće koja se dogodila u mjestu Hanići, na magistralnoj cesti Sokolac - Han Pijesak.

Pijani vozač

Pijani vozač udario je u obitelj u kojoj je otac na mjestu preminuo, a njegova supruga i majka nalaze se u bolnici, kao i troje djece koja su se nalazila u automobilu za vrijeme prometne nesreće. Četrdesetdvogodišnji Draženko Brklja poginuo je, a pet osoba teško je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti Sokolac - Han Pijesak, u mjestu Hanići, rekla je Srni glasnogovornica Centra javne sigurnosti Istočno Sarajevo Danka Tešić. U nesreći su sudjelovali putnički automobili “golf 2” i “audi”. Prema njenim riječima, Brklja je upravljao golfom u kojem su se nalazili i njegovo troje djece, supruga i majka.

Dijete operirano

Vozač “Audija” Bojan Đ. koji je najvjerojatnije izazvao nesreću tako što je pretjecao neko vozilo i izravno udario u “Ggolf 2”, a bio je pod utjecajem alkohola - izmjereno mu je 2,23 promila, rekla je Tešić. Ona je dodala da će vozač, koji je prema njenim riječima bio pod utjecajem alkohola, biti lišen slobode, dok se za njegova dva suputnika utvrđuje količina alkohola u krvi. Promet na dionici gdje se dogodila ova stravična prometna nesreća bio je obustavljen na 3 sata. Nastradali D. Brklja je iz Sokoca, a sa obitelji je živio u Bratuncu. Jedna od kćeri pokojnog Brklje, koja je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći na magistralnoj cesti Sokolac - Han Pijesak, operirana je i nalazi se na Odjelu intenzivne njege, izjavio je direktor bolnice Kasindol Slavko Ždrale. Ždrale je rekao da djevojčica ima prijelome ekstremiteta, kao i njena baka koja je, također, teško ozlijeđena u ovoj nesreći. On je dodao da će baka biti operirana danas. Još je istaknuo da se drugo dvoje djece i njihova majka nalaze na Odjelu kirurgije i da su u zadovoljavajućem stanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije