Napad u Švedskoj

Petorica mladića silovala djevojku (22) na - 10 stupnjeva Celzijevih

silovanje
Davor Javorović/Pixsell
14.01.2013.
u 10:47

Djevojka je oko 4 sata na - 10 stupnjeva Celzijevih hodala prema svojem domu sa željezničke stanice. Na raskrižju ju je s leđa napalo pet muškaraca i silovalo.

Švedska policija traži pet muškaraca koji su napali i silovali 22-godišnju djevojku blizu željezničke stanice Sundbyberg u Stockholmu jučer ujutro, piše Local.

Djevojka je oko 4 sata na - 10 stupnjeva Celzijevih hodala prema svojem domu sa željezničke stanice. Na raskrižju ju je s leđa napalo pet muškaraca i silovalo.

- Svih petero je sudjelovalo u napadu no još nije jasno jesu li je svi zlostavljali seksualno - kazao je Stefan Larsson iz stockholmske policije. Kada su muškarci pobjegli sa mjesta silovanja, djevojka je uspjela nazvali prijatelja koji je potom obavijestio policiju.

Policija pretpostavlja da su napadači muškarci u dvadesetim godinama. - Imamo neke tragove te skupljamo snimke sa sigurnosnih kamera - rekao je Larson te dodao da se grupna silovanja u vanjskim prostorima događaju jako rijetko, a posebno je to neuobičajeno zimi.

Djevojka u napadu nije teže fizički ozlijeđena te je već tijekom jučerašnjeg dana puštena iz bolnice.

>>Novo silovanje u Indiji: Sedmorica napastovala djevojku

>>'U 17. godini silovalo me više muškaraca, ali vrlina nije u vagini'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije