NAPAD

Pedofila iz Livna pretukli dok se tuširao u mostarskom KPZ-u

pedofil
VL FOTO
29.10.2010.
u 11:02

Brojni sumnjivci su za ispitivanja o ovom slučaju redom govorili da se ozlijedio pri ‘padu niz stubište!’

 Dok se Asslan M. (43) iz Prizrena na Kosovu, osumnjičeni za prošlotjedno zadovoljavanje pohote pred djecom u Livnu, tuširao u Kazneno-popravnom zavodu Mostar, skupina zatvorenika ga je teško pretukla! Unatoč vidnim ozljedama po čitavom tijelu, brojni sumnjivci su za ispitivanja o ovom slučaju redom govorili da je ‘pao niz stubište!’. Ravnatelj ovog zavoda Romeo Zelenika tek je mogao reći da se vodi unutarnja istraga.

- Mogu tek potvrditi da je jedan pritvorenik ozlijeđen, ali ne i na koji način dok se ne okonča naša interna istraga - navodi ravnatelj Zelenika. Osumnjičeni pekar, koji ima i državljanstvo BiH, priznao je da je prošlog četvrtka sjeo na klupu u središtu Livna, nasuprot Dječjeg vrtića Pčelice, te je vadio spolovilo i samozadovoljao se promatrajući djecu i njihove odgojiteljice. Prema kazivanju zapanjenih očevidaca, koji su i pozvali policiju, pedofil se na klupi ispred vrtića u Ulici Stjepana II. Kotromanića zadržao gotovo sat vremena, između 13 i 14 sati. Kada su policajci došli pred vrtić, Asslan je već zadovoljio svoju bolesnu pohotu.

Prilikom priznanja se pravdao da se samozadovoljavao pred djecom jer je bio - previše umoran! Inače, godinama je sezonski radio u bratovoj pekarnici u Livnu, dok mu se supruga s kojom nema djece nalazi u jednom selu kod Prizrena. Do sada nije bio poznat kao bludnik. Livnjake je i u lipnju šokiralo uhićenje nastavnika glazbenoga odgoja (44) zbog sumnje da je pune dvije godine bludničio nad učenicama, a još se spominje i 40-godišnjak, također iz Livna, koji je navodno pokazao splovilo dječacima u Makarskoj. O porastu pedofilije svjedoče i ovoljetošnja uhićenja umirovljenika (56) i nadničara (42) u Mostaru. Prvi je već optužen zbog bludničenja nad trogodišnjom susjedom, dok je drugi silovao 14-godišnjaka.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar bucalo
bucalo
00:24 30.10.2010.

cuj pedofil ma ta se rijec triba ukinut bas ka i oni koji su to

MO
mozel
17:13 29.10.2010.

Ove sve koji pocinu ovakva djela i silovanja treba KASTRIRATI (ustrojiti) uskopiti.

DR
dreamteam
18:36 01.11.2010.

Ma trebali su ga na mrtvo pretuci.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije