PRESUDA

Pedofil-pekar iz Livna dobio pola godine za pohotu

zlostavljanje
Arhiva VL
04.02.2011.
u 09:14

Pri priznanju se pravdao da se samozadovoljavao pred djecom kod vrtića jer je bio - previše umoran!

Asslan M. (43) iz Prizrena na Kosovu, osumnjičeni za zadovoljavanje pohote pred djecom u Livnu prošle jeseni, osuđen je na šest mjeseci zatvora. Unatoč priznanju krivnje, njegova obrana se žalila na visinu kazne. Naime, optuženi pekar, koji ima i bh. državljanstvo, priznao je da je spornog četvrtka sredinom listopada sjeo na klupu u središtu Livna, nasuprot Dječjeg vrtića Pčelice, te je vadio spolovilo i samozadovoljavao se promatrajući djecu i njihove odgojiteljice.

Prema kazivanju zapanjenih očevidaca, koji su i pozvali policiju, pedofil se na klupi ispred vrtića u Ulici Stjepana II. Kotromanića zadržao gotovo sat vremena, između 13 i 14 sati. Kada su policajci došli pred vrtić, Asslan je već zadovoljio svoju bolesnu pohotu. Prilikom priznanja se pravdao da se samozadovoljavao pred djecom jer je bio - previše umoran! Inače, godinama je sezonski radio u bratovoj pekarnici u Livnu, dok mu se supruga s kojom nema djece nalazi u jednom selu kod Prizrena. Dosad nije bio poznat kao bludnik.

Kako smo pisali, samo tjedan dana kasnije, dok se 43-godišnji Asslan M. tuširao u Kazneno-popravnom zavodu Mostar, organizirana skupina zatvorenika ga je teško pretukla! Unatoč vidnim ozljedama po čitavom tijelu, brojni sumnjivci su za ispitivanja o ovom slučaju redom govorili da se zapravo sam spotaknuo i jednostavno “pao niz stubište”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije