Stolac

Pedofil napao četiri djevojčice

Stolac
22.07.2012.
u 10:28

Starca (79) sumnjiče da je u parku bludničio pred djevojčicama iz Stoca, dobi od 9 do dvanaest godina

Četiri djevojčice iz Stoca, starosne dobi od devet do dvanaest godina, ni sanjale nisu da će im se uobičajna igra i druženje u parku ispred Osnovne škole u ovom gradu pretvoriti u pravi pakao. Dok su boravile u parku u želji da prate utakmice na malonogometnom turniru djevojčice su se šokirale kada ih je zaskočio 79- godišnji starac Džemal Ajanić iz Stoca i za ruke zgrabio jednu od djevojčica i povukao je u stranu. Preostale su se djevojčice uplašile te su počele bježati i vikati u pomoć da bi se jedna od njih ipak vratila i pokušavala iz ruku starca istrgnuti svoju prijateljicu. Tako se pokušavala spasiti napadnuta djevojčica a starac je u međuvremenu već bio skinuo hlače pa čak i donje rublje. To je još više šokiralo napadnute djevojčice kojima je to bila zasigurno i prava noćna mora. Nakon te borbe djevojčica je iz ruku agresivnog starca uspjela izvući svoju kolegicu pa srećom pedofil starac nije uspio u svojoj nakani seksualnog iskorištavanja malog djeteta.

I ranije zabilježen

“Pitamo se šta bi bilo da ostale djevojčice nisu priskočile u pomoć napadnutoj prijateljicu. Pa on se već bio skinuo pred njima i imao je nakanu ići do kraja, to je šokantno. Sve smo prijavili policiji koja je tog pedofila pronašla i privela tek sutra ujutro a na kraju ga je pustila i on se sada normalno šeće ulicama Stoca. A nama su u stolačkoj policiji rekli da će tek poslati izvješće županijskoj tužiteljici a to evo već traje danima. Pa zašto se toliko čeka i jeli nam taj pedofil trebao silovati i povrijediti djecu kako bi netko reagirao i stavio ga iza rešetaka gdje mu je i mjesto. Eto čekamo da se stvar pomakne s mrtve točke i da se konačno riješi cijeli slučaj. Djeca su nam u šoku i ne smijemo ih pustiti vani a on normalno hoda uokolo. Uvjereni smo da netko u policiji u Stocu cijeli slučaj zataškati i tako spasiti tog starca za kojeg znamo da je takve stvari radio već i ranije. U policiji u spisu stoji zabilješka jednog policajca gdje jasno piše kako je taj starac tako nešto već ranije radio. Vjerujte da smo izbezumljeni i nećemo stati na ovome. Zašto su nam djeca na meti takvih bolesnih ljudi koji se opet puštaju pa trebamo danima čekati ta nekakva pismena izvješća o cijelom slučaju.“- izbezumljeno nam govori otac jedne od napadnute djevojčice čije podatke naravno zbog osjetljivosti slučaja ne možemo iznositi u javnost.

Šeta Stocem

O cijelom slučaju informaciju smo potražili i od dežurne županijske tužiteljice Valerije Tomić. “Izvjestili su me o tom slučaju i već su saslušani kako osumnjičeni tako i djevojčice u nazočnosti svojih roditelja. Urađeno je i prepoznavanje osumnjičenog od strane napadnutih djevojčica. Radi se na dokumentiranju tog pismenog izvješća kojeg ću dobiti u ponedjeljak i tada će se utvrditi postoje li elementi bludnih radnji u ovom slučaju. Tek tada će se više znati postoje li ti elementi bludnjičenja pa je onda sada i rano govoriti što će se događati sa osumnjičenom osobom.“- rekla je za Večernjak tužiteljica Valerija Tomić. O svemu smo kontaktirali i Policijsku Upravu Čapljina gdje nam je rečeno kako je policija odradila svoj dio posla i da je sve sada u rukama županijske tužiteljice koja bi na temelju spomenutog policijskog izvješća trebala odrediti hoće li se protiv starca Džemala Ajanića podići optužnica za bludnjičenje nad djecom. S druge strane roditelji napadnutih djevojčica su ogorčeni činjenicom sve to ide jako sporo i da se napadaču dozvoljava da normalno hoda ulicama Stoca.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jana
Jana
08:01 25.07.2012.

".........i tada će se utvrditi postoje li elementi bludnih radnji u ovom slučaju kazala je Valerija Tomić." Da li ih je trebao silovati pa da se nešto poduzme . Da se je radilo o nekom svečeniku već bi bio uu zatvoru. Ovo je stvarno kompletna anarhija . Svatko radi što hoće a policija i sud okreću glavu na drugu stranu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije