dobra promocija

Ozzy Osbourne plašio posjetitelje muzeja Madame Tussauds

ozzy osbourne
31.05.2010.
u 15:03

Slavni pjevač benda Black Sabbath pretvarao se da je voštana figura u newyorškom muzeju Madame Tussauds gdje je uspješnom horor-epizodom ostavio bez daha mnoge turiste.

Da je originalna promocija najvažnija stvar kad izlazi novi album, vrlo dobro zna otkačeni frontman heavy metal benda Black Sabbath Ozzy Osbourne koji je svoju smjestio u newyorški muzej voštanih figura Madame Tussauds gdje je uspješno glumio voštanog sebe.

Uvijek spreman na neku spačku Ozzy se ovog puta pretvarao da je voštana figura, a kad bi netko od posjetitelja sjeo pored njega radi fotografiranja poznati glazbenik bi se naglo pomaknuo i priredio im malu horor-epizodu zbog koje su neki  ''naivniji i osjetljiviji'' ostajali bez daha od straha. Pri kraju performansa Ozzyju se pridružila i supruga Sharon koja je podignutim palcem pozdravila dobro smišljenu promociju Osbourneova novog albuma ''Scream''.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije