Srame se zbog pompe

Ovo je par koji se ljubio s hrvatskom i srpskom zastavom!

poljubac, Mostar
Imgur
12.03.2013.
u 12:52

Hrvatica iz Širokog Brijega Antonija Kolobarić i mladić iz Srbije Uroš Ranđelović dokazali su svojom fotografijom da je ljubav važnija od svega – boje kože, religije i nacionalnosti, a to ih i uče na United World Collegeu (UWC) u Mostaru.

Napokon je objavljen identitet trenutačno najpoznatijeg para na Balkanu koji je pažnju privukao fotografijom poljupca na kojem poziraju zaogrnuti hrvatskom i srpskom zastavom.

Hrvatica iz Širokog Brijega Antonija Kolobarić i mladić iz Srbije Uroš Ranđelović dokazali su svojom fotografijom da je ljubav važnija od svega – boje kože, religije i nacionalnosti, a to ih i uče na United World Collegeu (UWC) u Mostaru, piše Dnevni avaz.

"Srame se"

U vrlo kratko vrijeme ta je njihova fotografija postala hit na internetu, a priču su prenijeli i mnogi mediji izvan regije. Mladi par još uvijek ne želi izlaziti u javnost s izjavama.

Glasnogovornica UWC-a Adla Velagić otkrila je da se Uroš i Antonija pomalo srame zbog tolike medijske pompe pa se ne žele dodatno eksponirati. – Poručili su da će svoju priču ispričati kada se slegnu svi dojmovi – rekla je Velagić.

Upoznali se prošle godine

Njihovi kolege kažu da su se upoznali prošle godine, kada je Uroš stigao u Mostar. – Antonija ove godine završava školovanje na UWC-u, a je Uroš mlađi godinu od nje i u Mostaru ostaje do 2014. – rekla je jedna od njihovih kolegica.

Kolege tvrde da su se fotografirali sa zastavama zato što su, vjerojatno, željeli pokazati da nacionalizam u 21. stoljeću ne smije biti ničija vodilja. Za ovaj hrabri čin dobili su potporu iz cijelog svijeta.

>>Huffington Post: Srpsko-hrvatski poljubac najhrabrija je stvar ikad

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?