neredi pred sudom

Otmičar jecao dok ga je sud optuživao za ubojstvo male April

otmica april, mark bridger (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
08.10.2012.
u 12:44

46-godišnji Bridger dovezen je pred sud u pratnji tri policijska vozila. Tamo ga je dočekalo oko stotinu ljutitih prosvjednika koji su, osim verbalnih uvreda, prema njemu bacali i boce

Marku Bridgeru, vozaču kombija koji je zbog sumnje da je oteo i ubio malenu Britanku April Jones (5) uhićen prošlog utorka, sud u Aberystwythu u ponedjeljak je pročitao optužnicu za ubojstvo te mu odredio daljnji pritvor, javlja Telegraph.

46-godišnji Bridger dovezen je pred sud u pratnji tri policijska vozila. Tamo ga je dočekalo oko stotinu ljutitih prosvjednika koji su, osim verbalnih uvreda, prema njemu počeli bacati i boce. Među njima je stajala i kuma malene April koja nije mogla zadržati suze.

Nakon velikog napora policijskih službenika koji su, da bi Bridghera uveli u sudnicu, morali formirati koridor i obuzdati ljutitu masu, osumnjičenik je s jecajima poslušao optužnicu koja ga tereti da je 1.10. 2012. oteo, a zatim i ubio malenu April.

Bridger je plačući potvrdio da razumije svaku točku optužnice koja ga tereti za otmicu, ubojstvo, zlostavljanje djeteta te nelegalno odlaganje tijela. Dvije minute kasnije izveden je iz sudnice i vraćen u pritvor u Manchesteru iz kojeg će se putem videolinka sljedećeg četvrtka javiti sudu Caernarfon Crownu.

>>Vozač kombija osumnjičen za ubojstvo, malene April još nema

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?