PIROMANIJA

Otisci na boci kojom je paljen auto direktora Autoprevoz Busa

palež
VL FOTO
02.06.2011.
u 09:44

Predstavnici Autoprevoza Mostar jučer zatražili ‘siguran ambijent za svoje poslovanje’ u Policijskoj upravi Mostar

Nakon istovjetne paleži dva terenca direktora Ahmedina Šabanagića u manje od godinu dana, jučer su predstavnici Autoprevoz Busa Mostar tražili ‘siguran ambijent za svoje poslovanje’ u PU Mostar. Naime, negodovali su zbog dvostrukog piromanskog čina te zatražili zaštitu za sebe i svojih 60 djelatnika, koji se pak u posljednje vrijeme sve više bune zbog gašenja redovitih linija i naznaka prodaje imovine. Nedavno je jedan njihov autobus i zaustavljen na relaciji za Bileću, ali zbog neregistriranosti (!?). Za razliku od prošlotjednog slučaja, kada je netko opet pod okriljem noći ispred zgrade direktorova stanovanja u naselju Tekija polio benzinom po kasko osiguranom terencu, marke hyundai, ljetos su zatečeni dijelovi plastične boce ‘Kiseljak’, dok otisci prstiju počinitelja na njoj nisu nađeni u policijskoj bazi podataka. Zanimljivo je da je u drugom slučaju gorio i dio travnjaka koji vodi do ulaza u zgradu, što ukazuje da je netko zapaljivu tekućinu pljusnuo po ternencu tamnije boje i posudu odnio sa sobom.

Dok su i u ovom slučaju uznemireni susjedi oko 3 sata zvonili na direktorova vrata, on je prvo pogledao kroz prozor, kao da je već slutio o čemu je riječ. Inače, Ahmedin Šabanagić, rođen u B. Novom, na čelo ovog poduzeća došao je prije četiri godine i predstavlja se kao prometni inženjer. Sudeći po vlasničkoj strukturi, prije toga je poduzeće kupio njegov poznanik Turčin Fehim Sejari s njemačkom adresom, koji se predstavlja i kao vlasnik Zenica Busa te Centrotransa Sarajevo. Sejarijevo ime se navodno ranije spominjalo i u nekim agentskim istragama.

Komentara 1

Avatar GSND
GSND
14:28 02.06.2011.

vlasnik nije turcin nego sirijac vlasnik je zenica bus propao transturista iz tuzle autoprevoz mostar u propadanju a rade mu da kupi i centrotrans u svim firmama kaos katastrofa a malo mu gori auta pocece jos malo i glave padat nazalost

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?