potvrdila analiza

Otac djeteta 'devetogodišnje' Meksikanke je njen očuh

zlostavljanje
Marko Mrkonjić/PIXSELL
14.02.2013.
u 19:58

Otkriveno je da je djevojčica starija te da ima između 12 i 13 godina. Nije sterilizirana, kao što je tvrdila majka

Meksička djevojčica koju su mediji nakon rođenja bebe prozvali Daphne nema devet nego dvanaest godina, a potvrđeno je i ono što se sumnjalo – otac njena djeteta je njezin očuh (44) koji je ranije osuđivan zbog seksualnog zlostavljanja svoje biološke kćeri, javljaju strani mediji.

Otkrila je to istraga koju je meksička policija pokrenula nakon što je u medijima osvanula informacija da je devetogodišnjakinja 27. siječnja na svijet donijela zdravu bebu. Medicinsko vještačenje potvrdilo je da je djevojčica fizički dobro razvijena te da je stara između 12 i 13 godina. Nije točna ni tvrdnja njene majke koja je osoblje bolnice u kojoj je Daphne smještena optužila da je djevojčica prisilno sterilizirana bez njezina znanja. Daphne je podvrgnuta operaciji, ali ugrađivanja implantata koji privremeno sprečava začeće i koji se u bilo kojem trenutku može ukloniti iz njezina tijela.

Nakon DNK analize policija je sigurna da je otac bebe Daphnein očuh koji je u njenom krsnom listu naveden kao njezin otac. Policija traga za njim, a ako bude uhićen, prijeti mu 12 do 20 godina zatvora zbog spolnog odnosa s osobom mlađom od 14 godina.

>>Djevojčica (9) sterilizirana nakon što je rodila očuhovo dijete?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?