DONACIJE

Ostojić predao opremu Domu zdravlja Tomislavgrad

rajko ostojić
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
16.10.2013.
u 15:33

Akciju za prikupljanje opreme za tomislavgradski dom zdravlja inicirali su Ministarstvo zdravlja i Hrvatski zavod za hitnu medicinu

Ministar zdravlja Rajko Ostojić danas je djelatnicima hitne medicinske službe u Domu zdravlja Tomislavgrad, u Bosni i Hercegovini, predao opremu koja će pridonijeti kvalitetnijem hitnom zbrinjavanju tamošnjih pacijenata, a zdravstvenim djelatnicima omogućiti bolje uvjete rada. Donirana oprema sastoji se, među ostalim, od aspiratora, defibrilatora, EKG uređaja, stolice za transport pacijenata, rasklopnog nosila i druge opreme nužne za zbrinjavanje hitnih pacijenata.

Akciju za prikupljanje opreme za tomislavgradski dom zdravlja inicirali su Ministarstvo zdravlja i Hrvatski zavod za hitnu medicinu, a donacijama su se odazvali županijski zavodi za hitnu medicinu Brodsko-posavske, Istarske, Karlovačke, Koprivničko-križevačke, Ličko-senjske i Osječko-baranjske županije.

Prošlog mjeseca Hrvatski zavod za hitnu medicinu donirao je Domu zdravlja Tomislavgrad edukativne materijale i stručne priručnike iz hitne medicine, dok su dva djelatnika hitne službe prošla edukaciju u okviru Projekta unaprjeđenja hitne medicinske službe i investicijskog planiranja u zdravstvu.

>> Tomislavgrad je u Hrvatskoj, tvrdi direktor Željeznica FBiH

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?