sve za komentiranje

Opet transfer: Željko Vela s Arene Sport stigao na Novu TV

'nnn'
'Fotodesk /Vecernji list'
27.08.2011.
u 11:40

Nakon menadžerske funkcije na kabelskoj sportskoj televiziji, dugogodišnji sportski komentator HTV poželio se vratiti novinarstvu

Iskusni sportski novinar i komentator Željko Vela od 1. rujna je novi član sportske redakcije Informativnog programa Nove TV.

– Svi su me u novoj redakciji srdačno primili i veselim se prvom radnom danu jer je atmosfera ugodna i puno je mladih ljudi. Siguran sam kako će mi biti užitak raditi s njima – kaže Vela koji na Novu TV dolazi s mjesta glavnog urednika Arene Sport.

Iza sebe ima 17 godina radnog iskustva u televizijskom sportskom novinarstvu, a na javnoj televiziji pratio je i komentirao sve važnije sportske događaje, od olimpijskih igara i svjetskih prvenstava do posebnih projekata.

– Veselim se povratku u novinarstvo i komentatorske vode kojih sam se posebno zaželio i zato je prelazak na najgledaniji televiziju u zemlji bio logičan odabir – radosno će sportski novinar.

Prve radne zadatke već je dobio. 10. rujna 2011. godine očekuje ga komentiranje boksačkog meča između Vitalija Klička i Tomasza Adameka, a sredinom rujna počinje i Liga prvaka.

– Siguran sam da će sportska redakcija Nove TV i ove godine odraditi vrhunsku sezonu Lige prvaka i drago mi je što sam dio toga – kaže Željko Vela.

U novoj redakciji susreo je neka već poznata lica među kojima i Ana-Mariju Vuković, koju je Vela na javnoj televiziji primio u stalni radni odnos.

– Ovaj put smo na neki način samo zamijenili uloge i drago mi je što opet radimo zajedno – govori novinar.

Velin dolazak na Novu TV prokomentirala je i Iva Gačić, direktorica Informativnog programa Nove TV:

– Svoj uspješan tim dodatno osnažujemo još jednim profesionalcem. Vjerujem da ćemo naše gledatelje obradovati vraćanjem jednog od najboljih sportskih komentatora na ekrane.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije