Zabio pet golova

Olić: Protiv Srbije moramo biti mudri i ne dizati tenzije

'27.10.2012, Espirt Arena, Duesseldorf, GER, 1. FBL, Fortuna D?sseldorf vs Vfl Wolfsburg, im Bild Torschuss zum 0:2 von Ivica Olic (Wolfsburg #11) gegen Fabian Giefer (Torwart Duesseldorf) und Tobias
'nph / Mueller'
24.11.2012.
u 09:30

– Momčad je izgubila povjerenje u trenera Magatha, a očito ni on više nije imao povjerenje u igrače

Sve je zapravo kristalno jasno. Od odlaska trenera Felixa Magatha (25. listopada) nogometaši Wolfsburga u ova nepuna četiri tjedna odigrali su pet utakmica – četiri puta su pobijedili i samo su jednom poraženi! Tri pobjede ostvarili su u Bundesligi (Fortuna 4:1, Leverkusen 3:1 i Hoffenheim 3:1), jednom su i poraženi (Nürnberg 0:1), a i u kupu su dohvatili jednu pobjedu (FSV Frankfurt 2:0), te u osmini finala igraju za mjesec dana doma s Leverkusenom.

Problem je, eto, bio u Magathu, kojeg je naslijedio Lorenz-Günther Köstner, dotadašnji trener druge momčadi, inače "dežurni vatrogasac" u Wolfsburgu...

– Pa, sad se nakon svega doista može tako zaključiti – rekao nam je napokon nasmijani i zadovoljni Ivica Olić (33), koji je ove sezone zabio pet golova i imao je još tri asistencije.

Nismo vjerovali Magathu

– Momčad je izgubila povjerenje u trenera Magatha, a očito ni on više nije imao povjerenje u igrače. Köstner nam je vratio samopouzdanje, uvjeravao nas je od prvog dana da nam je mjesto pri vrhu ljestvice i zasad je sve dobro, iz dana u dan sve bolje!

Ipak, nije sve idealno...

– Muči me ta Ahilova tetiva, sad znam kako je Ćorluki koji godinama vuče tu ozljedu. To je prava muka, kad ustanem iz kreveta ne mogu sići niz stepenice, kaže naš reprezentativac, koji također željno očekuje proljetnu utakmicu sa Srbijom:

– Moramo biti pametni uoči tog dvoboja. Nama treba mir, ne treba nam nikakav cirkus, ni dizanje tenzija. A Srbima je to zadnji vlak i učinit će baš sve da nas iznenade. Zato moramo biti mudri, moramo se usredotočiti samo na teren i na rezultat – dobro govori iskusni Olić.

A što je još rekao o Magathu i svojoj ozljedi te što misli o presudi generalima, pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?