Vukovi se probudili

Olić nakon pobjede: Sad se lakše diše, trebalo nam je ovo...

'03.07.2012, Flutmulde, Gifhorn, VfL Wolfsburg vs VfL Wittingen/Su, im Bild   Ivica Olic #11 vom VfL Wolfsburg  Foto © nph / Rust *** Local Caption ***     '
'nph / Rust'
28.10.2012.
u 08:16

Hrvatski reprezentativac danima se nije javljao na mobitel, dok je u Wolfsburgu trajala krizna situacija.

– Uh, sad se lakše diše. Trebala nam je ova pobjeda za povratak samopouzdanja - rekao nam je Ivica Olić nakon utakmice u Düsseldorfu, u kojoj je igrao do 82. minute (Lakić od 86.).

Agonija je i predugo trajala, Wolfsburg je bio prikovan na dnu ljestvice Bundeslige i više nije bilo razloga za čekanje – tijekom prošlog tjedna uručen je otkaz treneru Felixu Magathu, “tiraninu” koji je prije samo tri godine donio naslov prvaka u ovaj grad!

Naš reprezentativni napadač Ivica Olić danima se nije javljao na mobitel, odmah je objasnio:

– Morate shvatiti kakva je situacija bila u klubu u zadnje vrijeme, svaki se zarez posebno iščitavao, pa sam odlučio mobitel “baciti u kut” i pričekati rasplet – rekao je Olić i potom pojasnio zašto je Wolfsburg tako dugo čekao sa smjenom:

– Magath je prije sezone potpisao novi ugovor, imao je potporu klupskog vrha i svi su vjerovali da će vratiti momčad na pravu stazu. Međutim, u tome nije uspio i razlaz je bio jedino rješenje.

Kakvo je bilo stanje u svlačionici?

– U zadnje vrijeme nije bilo osmijeha, nije bilo radosti i zadovoljstva. Bili smo svjesni da imamo dobre igrače u kabini, a rezultata nije bilo! Bili smo nervozni, silno smo željeli napraviti iskorak, no nije išlo.

Kakav je na kraju bio vaš odnos s Magathom, on je najviše inzistirao na vašem dolasku?

– Korektno i otvoreno komunicirali smo do kraja! I nakon svega mi je drago da loša situacija nije poremetila naš osobni odnos. Magath je bio zadovoljan mojom igrom, no nedostajali su golovi. Ali, vjerujem da će uskoro sve doći na naplatu, jer s Magathom smo sigurno dobro radili, a spletom okolnosti start je bio loš.

>>A što je Olić rekao na temu reprezentacije pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?