Okanovićev oporavak

Okanović se čuo sa Salihovićem te mu oprostio grubi start i lom noge

okanovic
MIRO PETROVIĆ
27.05.2010.
u 10:02

Tarik Okanović je napustio bolnicu. Nakon operacije koja je trajala dva sata, Okanovića je posjetio i Salihovićev otac, a Salihović je plakao ispričavajući se u telefonskom razgovoru

Nogometaš Slobode Tarik Okanović, koga je u nedjelju igrač Veleža Mirnes Salihović teško ozlijedio, s gipsom na desnoj nozi napustio je Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

Kućna njega

Liječenje će nastaviti doma. Klupski liječnik i specijalist Klinike za ortopediju i traumatologiju dr. Kasim Salković, koji je asistirao kirurgu dr. Aleksandru Vujadinoviću, koji je operirao Okanovića, rekao je da su ohrabreni najnovijim snimkama ozlijeđenog zgloba. - Za četiri tjedna Tarik će skinuti gips, a onda će početi rehabilitacija s laganim vježbama. Uvjeren sam da će za tri mjeseca moći šutnuti loptu - izjavio je dr. Salković.

- Ne znam što je bilo Salihoviću da na samom početku utakmice onako oštro starta na mene. Kao da me netko polio kantom vode, bio sam u trenu mokar, pogotovo kada sam vidio potpuno iskrivljeni zglob - ispričao nam je Okanović. Okanovića je u bolnici posjetio Salihovićev otac, a sutradan ga je nazvao i počinitelj jedne od najtežih ozljeda u bh. nogometu, Mirnes Salihović.

Salihović plakao

- Plakao je ispričavajući se. Kazao je da nije imao namjeru ozlijediti me, te da je sve splet niza nesretnih okolnosti. Prihvatio sam ispriku. Okanović je ovih dana trebao otići na probu u Austriju i Njemačku, ali sada je sve odgođeno do daljnjeg. U međuvremenu, čelnici Slobode su Okanoviću ponudili novi ugovor.

 - Sada o svemu odlučuje i moja djevojka, Jasmina Pihljak, koja najviše brine da čim prije ozdravim - sa smiješkom kaže Okanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije