Sastanak

Održan sastanak pregovaračkih timova HDZ BiH i HDZ 1990

Sastanak
10.01.2013.
u 16:08

Sudionici sastanka su potvrdili svoju opredijeljenost za žurnu i dosljednu provedbu odluke Ustavnoga suda BiH

Danas je u prostorijama GO HDZ BiH Mostar održan sastanak pregovaračkih timova HDZ BiH i HDZ 1990 koji sudjeluju u pregovorima oko provedbe odluke Ustavnoga suda BiH koja se odnosi na Grad Mostar.

Sastanku su nazočili Slađan Bevanda, Rafael Gagro i Mile Puljić u ime pregovaračkog tima HDZ-a BiH i Josip Merdžo, Slaven Raguž i Slaven Bevanda u ime HDZ 1990.

Sudionici sastanka su potvrdili svoju opredijeljenost za žurnu i dosljednu provedbu odluke Ustavnoga suda BiH te osiguranje provedbe izbornog procesa u Gradu Mostaru, kako bi se osigurali uvjeti za normalno funkcioniranje grada. Izražena je zajednička spremnost za aktivno sudjelovanje u daljnjem procesu razgovora koji se odvijaju pod medijacijom Ureda visokog predstavnika.

Na koncu su pozvali sve političke stranke koje sudjeluju u procesu provedbe odluke Ustavnoga suda BiH da se aktivno uključe u proces.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?