KIMBO SLICE VS. BRIAN GREEN

Odglumili nokaut i zaradili ismijavanje cijele dvorane

\'boks_nnn_bih_100610\'
VL
26.03.2012.
u 14:17

Green je vodio sve do četvrte runde, a onda su on i Kimbo jako loše odglumili preokret

Američki borac Kevin Ferguson, poznatiji kao Kimbo Slice, donedavno je bio ulični borac, neko vrijeme i član UFC-ove organizacije, a u kasnim 30-tima bacio se u profesionalne boksačke vode.

Nedavno je odradio svoj četvrti profesionalni meč i upisao četvrtu pobjedu pobijedivši deset godina mlađeg Briana Greena (28), no snimka iz velike blizine otkriva kako je nešto, u najmanju ruku, sumnjivo.

Green je vodio sve do četvrte runde, bio dominantniji i brži od Kimba da bi onda nastao preokret. Tri sekunde prije kraja runde Kimbo je nokautirao Greena udarcem koji ne bi naštetio ni mimozi (na snimci 3:55). Publika se, jasno, na sve samo nasmijala.

Inače, Kimbo u posljednje četiri godine imao nekoliko filmskih uloga, no nisu prošle zapaženo pa to možda objašnjava i lošu glumu u ringu... Zanimljivo, i Brian Green dijeli ime s poznatim glumcem iz serije Beverly Hills.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?