stravičan zločin

Novo krvoproliće u Srbiji: Ubio tri osobe pa presudio i sebi

masakr u Srbiji (1)
Davor Javorovic/PIXSELL
05.07.2013.
u 12:39

Trostruko ubojstvo i samoubojstvo potvrdio je ravnatelj srpske policije Milorad Veljović koji je precizirao kako je ubojstvo počinjeno tupim predmetom

Novo krvoproliće zgrozilo je javnost u Srbiji. Kako javljaju mediji u Srbiji, u selu Visoka pokraj Arilja u jugozapadnoj Srbiji, Mileta Sarić (55) ubio je majku i dvije tetke, a potom se objesio u dvorištu. Trostruko ubojstvo i samoubojstvo potvrdio je ravnatelj srpske policije Milorad Veljović koji je precizirao da je ubojstvo počinjeno tupim predmetom i da su kuće ubojice i ubijenih tetki u neposrednoj blizini.

Glasnogovornik policijske uprave u Užicu Dragan Aćimović rekao je da su mještani tog sela jutros prijavili da su pronađena četiri trupla i na mjesto događaja krenuo je istražni sudac Jovica Lazarević s ekipom koja će obaviti očevid.

– Još uvijek ne znamo je li riječ o kaznenom djelu ubojstva ili se radi o samoubojstvima, istragom će to biti utvrđeno – rekao je glasnogovornik.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije