KONVENCIJA

Novi predsjednik Mladeži HDZ-a BiH je Slaven Zeljko

hdz bih
Zoran Grizelj
19.12.2010.
u 11:23

Sedma izborna konvencija Mladeži HDZ-a BiH održana je jučer u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače, a na istoj su sudjelovala 304 člana Mladeži ove stranke

Slaven Zeljko je novi predsjednik Mladeži HDZ-a BiH, odlučeno je na jučerašnjoj sedmoj izbornoj konvenciji Mladeži HDZ-a BiH održanoj u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

304 izaslanika

Uz predsjednika, Mladež je izabrala i troje dopredsjednika i jedanaestero članova Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH i jedanaestero članova Središnjeg odbora. Od 304 akreditirana izaslanika koja su sudjelovala na sedmoj izbornoj konvenciji Mladeži HDZ-a BiH, glasovalo je njih 284. Za novog predsjednika bila su kandidirana trojica kandidata - Dario Šantić iz Srednjobosanske županije, Ivan Jelčić iz Zapadnohercegovačke županije i Slaven Zeljko iz Hercegovačko-neretvanske županije. Od 284 izaslanika, kandidat Dario Šantić je dobio 45 glasova i time je bio na trećeme mjestu, Ivan Jelčić je dobio 56 glasova i on je na drugome mjestu, dok je novi predsjednik Slaven Zeljko dobio 182 glasa. Novi predsjednik Mladeži HDZ-a BiH u javnosti je dosad poznat jer je voditelj Hrvatskog politološkog foruma. Na konvenciji su izabrana i trojica novih potpredsjednika Mladeži HDZ-a BiH - Vedran Kožul iz Zapadnohercegovačke županije, Karlo Vrljić iz Srednjobosanske županije i Željko Tomić iz Tuzlanske županije.

Uspješan rad

Novoizabrani predsjednik Mladeži kazao je kako će se truditi da Mladež u sljedećem razdoblju nastavi s još uspješnijim radom. Inače, Mladež Hrvatske dDemokratske zajednice zajedno sa svojim članovima u sklopu svojih stalnih i redovitih aktivnosti započinje mnoge projekte vezane uz bolji, kvalitetniji i operativniji rad Mladeži, kako kroz rad na terenu, tako i preko aktualnih tehnološko-informacijskih načina rada i djelovanja. Započeti projekti namijenjeni su brojnim ciljevima, odnosno zadacima kao što je prvenstveno ostvarivanje prilika za rad, učenje i obrazovanje sadašnjih članova Mladeži te pripremanje uvjeta i kvalitete rada i djelovanja za buduće članove. Na sedmoj izbornoj konvenciji bili su predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, predsjednica Federacije BiH Borjana Krišto te brojni istaknuti dužnosnici HDZ-a BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?