Mostar

Novi magistri položili prisegu

magistri
Zoran Grizelj
22.03.2012.
u 09:56

Pjevač Ivan Mikulić nam je nakon promocije u magistra otkrio da će se baviti i dalje glazbom i raditi u struci

U prostorijama Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru održana je svečana promocija magistara znanosti i magistara specijalista odnosa s javnošću. Na početku svečanosti, voditelj programa Veselko Čerkez pozdravio je prisutne i pozvao klapu Krš da himnama BiH i Hrvatske otpočnu ovu svečanost. Prisutnima se prvo obratila dekanica fakulteta Slavica Juka, koja je ove uspješne studente dodatno ohrabrila biranim riječima. Dekanica Juka istaknula je kako očekuje zajednički iskorak prema napretku ove 3. generacije studenata na poslijediplomskom studiju.

Nakon nje, profesor Zoran Tomić predstavio je nove magistre. Prvi predstavljeni bio je Davor Pavić, dugogodišnji djelatnik u odnosima s javnošću splitskog Hajduka, te glavni urednik portala ovog nogometnog kluba. Nakon njega, profesorica Marija Putica predstavila je studenticu Bernardicu Milićević te Dijanu Guptu, dok je profesorica Izabela Dankić predstavila Magdalenu Blažević, magistricu humanističkih znanosti.

U magistre na odnosima s javnošću prolongirani su Ivan Mikulić, popularni pjevač i diplomirani novinar, kao i Željko Asić, zastupnik u bh. Parlamentu, te Ivica Skoko, djelatnik u državnoj instituciji. Magistri su položili prisegu i obvezali se vjernosti načelima znanosti, nakon čega im je dekanica Slavica Juka dodijelila njihove diplome. Nakon promocije, uslijedile su čestitke, a Ivan Mikulić nam je u razgovoru rekao kako je iznimno sretan zbog dobivanja magistarske titule. Mikulić nam je potvrdio i daljnje bavljenje glazbom, ali i rad u struci u bliskoj budućnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?