NBA

Nova pobjeda Lakersa, Pierce spasio Celticse

Paul Pierce
Reuters
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
04.02.2013.
u 08:39

Miami Heat pobijedio je Toronto Raptorse u gostima sa 30 koševa, osam skokova i sedam asistencija LeBrona Jamesa.

LA Lakersi polako izlaze iz katastrofalne serije poraza pa su na gostovanju kod Detriot Pistonsa pobijedili sa 98:97 unatoč četiri promašena slobodna bacanja u završnici utakmice. Bila im je to bila peta pobjeda u posljednjih šest utakmica. Pau Gasol upisao je 23 koša uz deset skokova, a Kobe Bryant 18 uz pet asistencija.

Miami Heat pobijedio je Toronto Raptorse u gostima sa 30 koševa, osam skokova i sedam asistencija LeBrona Jamesa. Chris Bosh dodao je 28, a Dyeane Wade 23 koša. Kod domaćina je u porazu najbolji bio Rudy Gay sa 29 koševa te DeMarcus DeRozan sa 27.

Boston Cleticsi slavili su protiv LA Clippersa 106:104 što im je bila četvrta pobjeda za redom bez ozlijeđenog razigravača Rajona Ronda koji im je "otpao" do kraja sezone. Paul Pierce osigurao je pobjedu tricom za 106:101 dvije i pol sekunde prije kraja, a ukupno je ubacio 22 koša. Kod Clippersa, Eric Blesdoe zabio je isto toliko uz deset asistencija, a Blake Griffin 20 koševa uz 11 skokova.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?