Obrat

Noćni čuvar nije ubijen nego je imao infarkt

Čapljina
14.02.2013.
u 09:10

Ispred tržnog centra PROMEX u Tasovčićima kod Čapljine pronađeno beživotno tijelo noćnog čuvara Anđelka Rake (51)

Jučer ujutro odjeknula je vijest da je ispred tržnog centra PROMEX u Tasovčićima kod Čapljine pronađeno beživotno tijelo noćnog čuvara Anđelka Rake(51). Oko 6.30 sati, po dolasku na posao, jedan je od skladištara pronašao tijelo na kojem je bila vidljiva ozljeda glave, a na zidu i parkiranom dostavnom kombi-vozilu tog tržnog centra bili su vidljivi tragovi krvi. Stoga je odmah alarmirana policija koja je ubrzo s tužiteljicom Šteficom Lakičević počela i očevid na mjestu pronalaska beživotnog tijela nesretnog Anđelka. Ispred spomenutog kombi-vozila uočena je i lokva krvi na betonu.

Sat kasnije

Za to vrijeme javnost je već bila zatrpana dezinformacijama o tome da je noćni čuvar ubijen u pokušaju sprečavanja pljačke skladišta. No, policija nije željela iznositi nikakve zaključke sve dok dr. Hamza Žujo ne odradi obdukciju tijela, koja je nakon sat vremena ipak donijela veliki obrat u cijelom ovom slučaju. Na kraju se ipak nije radilo o mučkom ubojstvu noćnog stražara, kako se cijelo jutro špekuliralo po Čapljini i u cijeloj Hercegovini, a neki mediji i portali su već bili prenijeli vijest da je noćni stražar ubijen, već je u pitanju bila prirodna smrt.

Začepljenje arterije

“Obdukcija je pokazala kako je uzrok smrti bilo začepljenje, tj. tromb tzv. vjenačne srčane arterije. A ozljeda na glavi nastala je kao posljedica pada nesretnog Anđelka na beton, a sve nakon već spomenutog začepljenja srčane arterije”, potvrdio nam je glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Srećko Bošnjak i tako dao službenu ocjenu ovog slučaja koji je jučer do podne uzbunio cijelu Čapljinu. “Izuzeli smo određene tragove i ništa ne upućuje na kazneno djelo”, zaključila je tužiteljica Lakičević

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?