Osuđeni Mostarci

Njam-njam dobio 2,5 godine

njamnjam
VL FOTO
22.02.2012.
u 09:31

Ivan Miličević zvani Njam-Njam (46) iz Mostara osuđen je na dvije i pol godine zatvora, a njegov sugrađanin Romeo Džidić (23) na dvije godine

Iako se na sudu rasplakao i dan prije objave presude pokušao si oduzeti život, u splitskom pritvoru napravivši omču od električnog kabla te ju je zavezao za zaštitnu mrežu neonskog svjetla na stropu, upravo je umirovljeni hrvatski branitelj Melvin Čomić (46) iz Trogira osuđen na najvišu kaznu od pet godina zatvora zbog šverca 13,5 kilograma marihuane iz BiH. Ervin Mlačić (46) dobio je tri godine, a Ivan Miličević zvani Njam-Njam (46) iz Mostara dvije i pol godine te njegov sugrađanin Romeo Džidić (23) dvije godine zatvora.

- Čomiću, dignite pogled. Ovime što radite samo štetite i sebi i svojoj obitelji. Vrijeme je da počnete voditi računa o njima, imate samo jedan život i on je vaš, morate ga sačuvati kako biste se mogli brinuti o sebi i o vašoj djeci. Što se tiče kazne, vi ste glavna poveznica s Džidićem i Miličevićem koji su drogu dovozili iz BiH. Vi ste im dali na raspolaganje kuću u Rudinama gdje su boravili. Osuđivani ste na godinu i pol dana zbog pokušaja ubojstva i isto toliko zbog nasilja u obitelji, no niti jedna od tih kazni nije imala bilo kakav utjecaj na vas, kazala je jučer sutkinja Ivona Rupić. Džidić i Miličević, koji je ranije uhićivan zbog šverca “uzija” u Zagrebu, na posljednjem su ročištu priznali da su marihuanu donijeli u Hrvatsku. (SD)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije