lideru sps-a

Nikolić mandat za sastavljanje vlade ponudio Dačiću

ivica dačić
Marko Mrkonjić/PIXSELL
26.06.2012.
u 11:18

Tomislav Nikolić i Ivica Dačić susreli su se u ponedjeljak, a nakon sastanka Dačić je izjavio dao će o tome odlučiti predsjedništvo Socijalističke partije Srbije (SPS).

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić ponudio je čelniku socijalista Ivici Dačiću mandat za sastavljanje vlade, doznaje srbijanski Blic. Nikolić i Dačić susreli su se u ponedjeljak, a nakon sastanka Dačić je izjavio da će o tome odlučiti predsjedništvo Socijalističke partije Srbije (SPS).

Dobro upućeni izvori tvrde da bi SPS odluku mogao donijeti do petka, a trenutačni vršitelj dužnosti predsjednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kazao je kako su šanse da Demokratska stranka formira vladu male te da veće izglede za formiranje imaju naprednjaci, no nije precizirao znači li to da su oni postigli dogovor sa socijalistima.

Dačić bi pak, tvrde isti, vladu formirao u koaliciji s DS-om i Borisom Tadićem, no to ne znači da će se i vrh SPS-a prikloniti njegovim željama.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 4

DO
dog
22:16 26.06.2012.

Nikolic nije nudio nista Dacicu, koliko se zna. on je dao otkaz u stranci nego mediji vole malo da preteruju,

BA
bacbos
23:16 26.06.2012.

Toje normalna stvar ! Sa DS se vise ne moze !

BA
bacbos
23:17 26.06.2012.

DS je kao ilizan djon ! Cim naidje na sklisko ,pada !

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?