analiza

Nikola Jurčević: Da je bilo 3:0 za Real, Bayern bi se vratio

'Bayern Munich\'s players celebrate victory against Real Madrid after their Champions League semi-final second leg soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, April 25, 2012.            REUTE
'SERGIO PEREZ'
26.04.2012.
u 00:22

Čim je podignuo telefonsku slušalicu, Nikola Jurčević je usklikuno: – Kakva drama, ali veselim se, navijao sam za Bayern – kazao je pomoćnik našeg izbornika.

Kad je uzeo zraka, mirno je analizirao.

– Zasluženo je Bayern prošao, znal isu se vratiti nakon meni dvojbenog jedanaesterca i pogotka nakon greške. No, Bayern je pokauao taj njemački mentalitet. Fizički su dominirali svih 90 minuta, sjajno su zaustavili najbolje i najopasnije igrače Reala. Kad su Macelo i Pepe najbolji igrači Reala, sve je jasno. Robben, Gomez i Alaba, a potonji me izuzetno ugodno iznenadio, odigrali su sjajnu utakmicu. Mislim da se na Realu ipak vidio trag utakmice s Barcelonom. da je Real poveo i 3:0, mislim da bi se Bayern vratio – kazao je Jurčević.

Naš reprezentativni trener očekivao je da će vidjeti nekoga od naših reprezentativaca.

– Nadao sam se da će Olić ući umjesto Roberyja koji nije bio na tako visokoj razini, no trener Bayerna odlučio se za sigurniju opciju s Mullerom. I te produžete obje su momčadi odigrale opreznije.

A jedanaesterci?

– Tu prije svega oduluje psiha igrača. Ima to veze i fizičkim stanjem ali ipak prihološka mirnoća je ključna. Uz vratara, svakako. No, kad je Bayern zabio dva, a Real niti jedan, pa se Real vratio, mislio sam da Madriđani prolaze. No, srećom po Bayern, Sergio Ramos je promašio i baš me sve to razveselilo.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije