Svečana promocija

Nikada ne zaboravite odakle ste. Ostajte ovdje!

Agronomi
11.12.2012.
u 10:05

Ukupno
 je promovirano 119 studenata s Agronomskog fakulteta

U prepunom amfiteatru Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta uz mnogobrojnu rodbinu te goste i prijatelje fakulteta svečano je održana promocija ukupno 119 studenata. S početkom u 10 sati, promovirani su bachelori agronomije, bachelori prehrambene tehnologije, diplomirani inženjeri agronomije i inženjeri agronomije, njih ukupno 98. Dva sata nakon toga, točno u podne, upriličena je promocija i svečana dodjela diploma za tri magistra znanosti i te 19 magistara struke.

Posebna poruka

Pred cijenjenim gostima, nekoliko dekana s drugih fakulteta, gospodarstvenika, kolega profesora, dekan Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta prof. dr. sc. Stanko Ivanković je održao prigodan govor u kojemu se obratio magistrima znanosti i struke kojima je poslao posebnu poruku. - Nikada nemojte zaboraviti odakle ste, tko ste i što ste. Ostajte ovdje, ovo je vaša domovina. Nakon toga je uslijedio govor prof. dr. sc. Stjepana Plijestića, koordinatora za suradnju Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te mostarskog Sveučilišta. Prof. dr. sc. Plijestić se u govoru osvrnuo na povijest fakulteta i nekoliko mukotrpnih godina koje su urodile velikim plodovima i uspjehom. Diplomantima se obratio i prorektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ivo Čolak. “U ovih nekoliko minuta su kompletirane godine i godine truda, rada, neprospavanih noći, čestitam vam na tome u ime rektora prof. dr. sc. Vlade Majstorovića i u svoje osobno ime”, kazao je Čolak.

Kušanje vina

Uručena je i Dekanova nagrada studentima s najboljim prosjekom ocjena koje su primili Josipa Vukoja i Luka Bjeliš. Dekan Agronomije prof. dr. sc. Stanko Ivanković je nakon dodjele diploma, uz lijepe želje i čestitku o nadolazećim blagdanima, pozvao goste na zajedničko druženje na domjenku, gdje je prigodno predstavljeno i prvo fakultetsko vino u BiH, koje je po prvi put ove godine prerađeno i buteljirano.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?