Bihać

Nezadovoljni jer otpad moraju nositi 300 m dalje od svojih vrata

selektotpad
Samir Tulić
03.04.2012.
u 10:40

Iz Javno komunalnog poduzeća Komrad kažu kako će selektirani otpad odvoziti besplatno

Javno komunalno poduzeće Komrad u Bihaću sredinom prošle godine ugradilo je horizontalnu presu za baliranje selektivnoga otpada. Na taj način utemeljena je baza za buduće reciklažno dvorište i poslovna jedinica “Reciklaža”. U proteklim godinama uz pomoć JU “Zavod za prostorno uređenje” postavljen je 21 eko -otok na užem i širem teritoriju grada Bihaća. Na ovaj način zaposlenici Komrada afirmirali su razvijanje ekološke svijesti i selektivnoga odvajanja otpada na mjestu nastanka. Svaki eko-otok sastoji se od kontejnera za PET i papir.

Zbog svega, poslovođe JKP Komrad u Bihaću apeliraju na građane da koriste postavljene eko-otoke i samim time razdvajaju otpad na samome mjestu nastanka i na taj način doprinesu manjoj količini otpada koja bi bila odložena na odlagalište. Ukoliko sugrađani i poslovni subjekti imaju veće količine već odvojenog otpada kao što su papir, najlon, te plastične ambalaže nudimo im uslugu besplatnoga odvoza u naše dvorište za razdvajanje otpada, stoji u apelu Uprave JKP Komrad. Građani Upravu JKP Komrad, pitaju zašto prvo ne ispune svoju obvezu za koju im plaćaju uslugu, da smeće odvoze ispred njihovih dvorišnih vrata, a ne da građani smeće moraju odvoziti 300 metara od svojih kuća kako bi ga komunalci odvezli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?