priveden nasilnik

Nezadovoljan ručkom metalnom šipkom pretukao suprugu i kćer

srpska policija
Antonio Bronić / Arhiv VL-a
20.09.2012.
u 13:19

Srpska policija uhitila je 48-godišnjeg muškarca koji je zbog ručka pretukao ženu i kćer. Obje su teško ozlijeđene, a po tijelu imaju hematome i posjekotine

Srpska policija uhitila je 48-godišnjeg Dragoslava R. iz Velikog Gradišta kraj Požarevca jer je zbog ručka metalnom šipkom pretukao suprugu i kćer.

Naime, muškarac je bio nezadovoljan onime što mu je supruga napravila za ručak pa ju je pretukao, a batina je zbog ručka dobila i njihova kćer, piše Blic. Prijetio im je čak da će ih ubiti.

Supruga i kćer uspjele su na kraju nekako pobjeći od pobješnjelog muškarca te su u Domu zdravlja u Velikom Gradištu tražile liječničku pomoć. Dijagnosticirane su im teške ozljede, po tijelu su imale hematome i posjekotine.

Tijekom privođenja, u kući je pronađena lovačka puška i karabin, a 48-godišnjak je kazneno prijavljen zbog nasilja u obitelji i nedozvoljenog držanja oružja.

>> Rekao djevojci: Znaš što sada slijedi, pa joj probio slezenu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije