NBA liga

Netsi se oprostili od New Jerseyja i odali počast Draženu Petroviću

24.04.2012.
u 11:32

Videoisječak s kompilacijom Draženovih utakmica i koševa dobio je najveći pljesak navijača New Jerseyja

Prije nekoliko je dana Dražen Petrović proglašen je najboljim šuterom u povijesti New Jersey Netsa, a klub je košarkaškom Mozartu prigodnom kompilacijom njegovih utakmica i koševa odao počast na oproštaju od dvorane Prudential Center u New Jerseyju na utakmici s Philadelphijom. Naime, Netsi se od iduće godine sele u Brooklyn.

– Devedesete su donijele talent putem drafta, kada su u Meadowlands došli Derrick Coleman i Kenny Anderson, gdje su im se kasnije pridružili odličan hrvatski šuter Dražen Petrović i trener Chuck Daly. Ta momčad nekoliko je puta igrala doigravanje i činilo se da je na rubu konačnog proboja na veliku scenu, a onda je došla tragična Petrovićeva smrt 1993. – piše na službenim klupskim stranicama.

Netsi su na poluvremenu utakmice s Philadelphijom odali počast bivšim klupskim velikanima, a onima koji nisu bili na svečanosti posvetili su prigodne videoisječke. Draženov je dobio najveći pljesak navijača New Jerseya koji, ni 20 godina kasnije, nisu zaboravili kakvog su majstora imali privilegij gledati.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
20:55 21.03.2020.

šteta šta su otisli iz new jerseya

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije