Istraga

Nesretna žena se utopila u rijeci, oproštajno pismo našli u susjede

utapanje
Srećko Stipović
25.04.2012.
u 15:51

Kod susjede pronašli oproštajno pismo, ali policija o pojedinostima nije govorila. Vera Milić je kuće otišla u 8 sati

Tijelo nesretne žene u rijeci Lašvi ugledali su slučajni prolaznici koji su alarmirali policiju a onda i vatrogasce DVD Stari Vitez. Ubrzo je iz rijeke Lašve izvađeno tijelo ženske osobe čiji identitet je policija odmah počela tražiti, a liječnici Odjela patologije bolnice u Travniku uzroke smrti. Naime, oko 10 sati slučajni prolaznici u mjestu Nadioci kod Viteza ugledali su uz samo obalu rijeke Lašve tijelo nepoznate osobe.

Stotinjak metara od vikendica smještenih uz obalu isplivalo je tijelo za koje se kasnije ispostavilo da je riječ o 64-godišnjoj Veri Milić. Vatrogasci su uz pomoć gumenog čamca izvadili tijelo nesretne žene. Na mjesto događaja stigli su inspektori te mrtvozornik koji je samo mogao konstatirati smrt.

-Mi smo po dojavi policije otišli u Nadioke i uz obalu rijeke Lašve ugledali tijelo ženske osobe. Zamotali smo je u deku i stavili u čamac. Na sebi je imala džemper, trenirku i vunene priglavke na nogama. Nitko od mještana nije ništa znao o njoj, kaže nam Muharem Ćupina iz DVD-a Stari Vitez koji je i zapovjedao akcijom na rijeci Lašvi. Kako se navodi, suprug Vaso je, inače vlasnik pekarnice u prizemlju kuće na kojoj stoji natpis za prodaju.

- Kod susjede smo pronašli njeno oproštajno pismo, ali o pojedinostima ne možemo govoriti. Od kuće je otišla u 8 sat, neslužbeno kažu iz policije. Spominju i još jedan slučaj. Jučer se objesio Mate Čeko (55) iz Gladnika kod Travnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije