Željko Komšić

Ne dajem ostavku, kandidiram se za predsjednika SDP-a

komsic
VL FOTO
21.03.2012.
u 16:57

Rekao sam da ne bježim, već da ću ići do kraja i na sljedećem Kongresu SDP-a ići za predsjednika stranke, iako mi to nije bila ambicija\", rekao je Komšić

Predsjedništvo SDP-a jednoglasno je odbilo ostavku Željka Komšića koji je prihvatio odluku i ostaje na svim funkcijama u stranci. Na sastanku su se članovi Predsjedništva SDP-a izjasnili i o prijedlogu da se povuče predsjednik Zlatko Lagumdžija i u skladu sa Statutom stranke imenuje Komšića za v. d. predsjednika, ali je taj prijedlog odbijen uz samo jedan glas \"za\".
\"Imao sam dug i iskren razgovor s Lagumdžijom jučer. Danas sam želio čuti što kažu moji drugovi. Rekli su mi svašta, da sam neodgovoran, a Hakija Meholjić mi je rekao da bježim što me povrijedilo. Rekao sam da ne bježim, već da ću ići do kraja i na sljedećem Kongresu SDP-a ići za predsjednika stranke, iako mi to nije bila ambicija\", rekao je Komšić. Lagumdžija je rekao da zna da su mnogi bili iznenađeni i nesretni.
\"Nemaju razloga za to, naprotiv. Razgovarali smo o stanju u zemlji, da vidimo kako da iz ovoga izađemo bolji i jedinstveniji, budemo odgovorniji i radimo više\", rekao je Lagumdžija.

Ključne riječi

Komentara 2

BK
B Kosa
21:53 21.03.2012.

SDP ne zeli toliko Komsica niti ga trebaju jedino u promidbene svrhe da dokazu da su i hrvatska i multietnicka stranka nista vise

KR
krtica
18:02 21.03.2012.

Pa eto \"tvoji drugovi\" su rekli svoje. Natjeci se na iducim izborima za predsjednika svoga *** Pokusao je drug Komsic pobjeci, jer je shvatio da mu je nametnuta titula \"hrvatskog predstavnika\" u predsjednistvu, a Hrvati ga nisu ni izabrali. Nametnuta osoba po obicajima starog i propalog komunistickog sistema.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?