Superkombinacija

Natko 'razbio' Ivicu u spustu

Natko Zrnčić-Dim
AFP, Reuters
30.01.2011.
u 11:29

Ivica je ponovio slabu vožnju iz subotnjeg spusta, no zato je Natko Zrnčić-Dim oduševio šestim mjestom s kojim će se boriti za postolje

Teško će Ivica Kostelić pobijediti u superkombinaciji u Chamonixu. Slabo je odvozio kombinacijski spust, bio je spor kao i u subotnjem spustu te ima veliki zaostatak koji će teško nadoknaditi u slalomu. Na spustu ga je ozbiljno 'razbio' i Natko Zrnčić-Dim koji ima solidan zaostatak za slalom i mogao bi stići i do postolja. Na kraju je završio na sedmom mjestu spusta i s dobrom slalomskom vožnjom ozbiljan je kandidat za sami vrh. Od Ivice je bio brži za malo manje od sekunde i pol. Loše za Ivicu je što je Silvan Zurbriggen za 0.88 sekunde brži od njega, a Svindal je bio brži za 2.42 sekunde.

No, kako je Ivica završio na 24. mjestu spusta, u slalomsku utrku krenut će sedmi i to je dobra prilika da na dobroj stazi napravi veliku prednost.

Tin Široki je nakon spusta 35. (+3.98), a Dalibor Šamšal 39. (+5.33).

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?