Nestala djevojka

Nastavlja se potraga: Policija i dalje pretražuje jezero Brljane

potraga za antonijom (1)
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
28.06.2011.
u 08:35

Jutros poslije osam sati mjesto pretrage nakratko je ponovno posjetila Antonijina sestra Ana Bilić. Drnišani se i dalje nadaju da D. Paravinja laže, odnosno da je nestala djevojka živa

Kolona policijskih vozila, HGSS-ovih terenaca, kombija sa specijalcima, roniocima, interventnom policijom i dugima krenula je jutros nešto prije 8 sati iz središta Drniša cestom prema Oklaju i dalje prema Brljanskom jezeru. Kako je i najavljeno jučer oko 15.30 sati, kada je prekinuta pretraga obale i dna gornjeg toka rijeke Krke, jezera Brljane, brane na tamošnjoj hidrocentrali, okolnih rukavaca i gusto obraslog nepristupačnog šipražja, jutros je potraga za mogućim tragovima nastavljena sličnim intenzitetom, kako je rečeno u policiji.

Podsjetimo, jučerašnje opsežno pregledavanje teškog terena "milimetar po milimetar", kako je ustvrdio policijski čelnik Vitomir Bijelić, preleti helikoptera, obilazak kanuima i čamcima i pretraga uz pomoć pasa tragača jučer nisu donijeli rezultat. Policija je pak najavila kako "neće stati" dok se ne provjere navodi uhićenog Dragana Paravinje, koji je u jednom od svojih iskaza tvrdio kako je ubio Antoniju Bilić i tijelo bacio u jezero upravo na tom mjestu, odnosno u kanjonu Krke na mostu kod jezera Brljane.

Nešto poslije osam sati na mjesto na kojem je policija zapriječila pristup kanjonu pristigla je i Ana Bilić, sestra nestale djevojke, kratko se raspitala kod policajaca ima li kakvih novih saznanja u pretrazi i otišla. Kao i svih proteklih mučnih dvadesetak dana, u drniškom kraju i dalje je ono o čemu se najčešće sa zebnjom i tugom razgovara još uvijek nerazjašnjena sudbina 17-godišnje djevojke. Glavnina i dalje dijeli nadu obitelji Antonije Bilić kako je možda još uvijek živa te kako D. Paravinja laže, kao što je to činio više puta do sada.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?