ODLUKA

Nastava u HNŽ-u počinje 2. rujna, traje potraga za knjigama

Škola
26.08.2013.
u 09:20

Većina škola u Hercegovačko-neretvanskoj županiji zatražila je od Ministarstava odgodu nastave do 9. rujna. I roditelji i nastavnici čekaju odluku

Većina školaraca u BiH od danas počinju uživati u posljednjem slobodnom tjednu prije početka nove školske godine, s tim da je vremena za zabavu sve manje jer je potrebno pripremiti knjige i kupiti sve potrebno za nastavu.

Vrijede i stare knjige

Roditelji mogu barem malo odahnuti jer nam je potvrđeno da će većina knjiga iz prošlih godina vrijediti i u ZHŽ-u i u HNŽ-u, stoga roditelji mogu tražiti knjige kod učenika iz starijih generacija. Ministrica prosvjete, znanosti, kulture i sporta u ZHŽ-u Helena Lončar potvrdila nam je da zasad ide sve po planu. - Nastava u županiji počinje 2. rujna, znači prvi ponedjeljak u 9. mjesecu. Zasad sve funkcionira prema planu. Nemamo zasad nikakvih dopisa ni najava štrajkova pa ne mogu o takvim stvarima ni špekulirati, dok zbog izvanrednih situacija ne bismo trebali odgađati nastavu.

Nastava 2. rujna u HNŽ-u

 Iz Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije izvijestili su kako su razmotrili pristigle zahtjeve za odgodom početka školske godine, te donijeli odluku da se ranije utvrđeni termin početka nastave neće mijenjati, tako da će nastava početi u ponedjeljak 2. rujna. 
Vlada Hercegovačko-neretvanske županije i resorno Ministarstvo svim učenicima, roditeljima, nastavnicima, profesorima i djelatnicima škola žele sretan i uspješan početak nove školske godine, navodi se u priopćenju Vlade HNŽ-a.
Iz Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije izvijestili su kako su razmotrili pristigle zahtjeve za odgodom početka školske godine, te donijeli odluku da se ranije utvrđeni termin početka nastave neće mijenjati, tako da će nastava početi u ponedjeljak 2. rujna. Vlada Hercegovačko-neretvanske županije i resorno Ministarstvo svim učenicima, roditeljima, nastavnicima, profesorima i djelatnicima škola žele sretan i uspješan početak nove školske godine, navodi se u priopćenju Vlade HNŽ-a.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?