Tenis

Nakon 16 godina, ATP challenger Zagreb Open se gasi

'scena......novi vinodolski.........14.06.2005. novi classics - ATP delta tour of champions gala vecera , srecko vargek i branimir horvat dir. foto: IGOR KRALJ'
' '
11.04.2012.
u 10:12

- Neću se kandidirati za predsjednika HTS-a jer već imamo dobrog kandidata, Franju Lukovića iz Zabe - kaže Branimir Horvat.

Iza njega organizacija je četiriju spojenih teniskih ITF Futuresa poznatih pod imenom Istarska rivijera. Ove je godine proslavila jubilarno, 40. izdanje.

– Turniri su odlično prošli, imali smo i sreće s vremenom. Drago mi je da nam se vratio u Umag i pridružio se Poreču, Rovinju i Vrsaru. I naši su ih igrači dobro iskoristili, posebno Dino Marcan – istaknuo je direktor turnira Branimir Horvat. S bodovima osvojenim u Istri – a odigrao je jedan finale i dva polufinala – naš je 21. godišnji tenisač došao na 328. mjesto na ATP listi (i sedmi je hrvatski tenisač), što mu je najbolji plasman. Sad bi se Horvat trebao okrenuti organizaciji Zagreb Opena, prepoznatljiva ATP challengera na Mladosti (koji je ove godine trebao početi 14. svibnja), ali njega, prema svemu sudeći, neće biti.

– Još se nadamo da će se nešto promijeniti, ali mali su izgledi da se turnir održi. Teško je danas naći sponzora, Grad Zagreb odlučio je podržati Zagreb Indoors i to je u redu. Nakon 16 godina, Zagreb Open će se vjerojatno ugasiti – tužnim je glasom ustvrdio. Horvat je figurirao i kao jedan od kandidata za novog predsjednika HTS-a. Hoće li se kandidirati na Skupštini 14. travnja?

– Neću se kandidirati jer već imamo dobrog kandidata, Franju Lukovića iz Zagrebačke banke – jasan je bio Horvat.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije