Prelijepa glumica snimila je i editorijal u seksi izdanju

Najseksipilnija žena svijeta je 40-godišnja Penelope Cruz

penelope
Foto: Esquire
1/5
13.10.2014.
u 16:20

Prošlogodišnja pobjednica bila je Scarlett Johannson (29). Ovo je 11. godina da Esquire bira najseksepilniju ženu na svijetu

Nevjerojatno je lijepa. Kada uđe u prostoriju muškarci se počnu zabijati u namještaj, piše u Esquireu koji je u svom izdanju za studeni Penelope Cruz (40) proglasio najseksipilnijom ženom na svijetu. Glumica je u tom povodu za ugledni časopis pozirala u sjajnom, seksi izdanju. Prelijepa i pomalo tajanstvena glumica u razgovoru nije htjela reći koji su joj privatni, ali ni poslovni planovi. Ona i suprug Javier Bardem (45) izbjegavaju medije pa je ovo posebna poslastica za sve Penelopine obožavatelje.

Prošlogodišnja pobjednica bila je Scarlett Johannson (29). Ovo je 11. godina da Esquire bira najseksepilniju ženu na svijetu, a neke od pobjednica bile su i Angelina Jolie (39), Halle Berry (48), Rihanna (26) i Charlize Theron (39). A prelijepa Penelope dokaz je da godine ne znače ništa jer se s njom ne mogu mjeriti ni puno mlađe ljepotice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije