Izbor

Najbolji sportaši u 2012. g su karatašica i rukometaš

Žepče
19.02.2013.
u 10:52

Najboljom sportskom ekipom proglašeni su Karate klub Viktoria i Rukometni klub Žepče

U organizaciji Sportskog saveza općine Žepče održan je peti “Izbor sportaša općine Žepče” za 2012.godinu. Manifestaciji su nazočili općinski načelnik Mato Zovko s pomoćnicima, predsjedatelj OV Žepče Muhamed Jusufović, predsjednik Sportskog saveza općine Žepče Jure Rašić, članovi upravnog odbora Saveza, uzvanici sportskih saveza drugih općina i županija, brojni gosti iz političkog i društvenog života, te mediji.

Proglašeni najbolji

Žiri su sačinjavali Jure Rašić predsjednik SS Općine Žepče, Boris Sović tajnik Saveza, Pero Zekić najuspješniji sportaš u 2011. godini, Vladan Tešić predstavnik Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture i novinar Rusmir Agić. Najboljom juniorkom u 2012. godini proglašena je Tea Matijević (Karate klub Viktoria Žepče), dok je za najboljeg juniora izabran Senad Sarajlić (Sportsko- ribolovno društvo Bosna Žepče). Za najboljeg sportaša - osoba s invaliditetom proglašen je stolnotenisač Marko Tadić. Za najbolju sportsku nadu u ženskoj konkurenciji proglašena je Matea Radić (KK Viktoria Žepče), a u muškoj Luka Lovrić (RK Žepče). Najboljom kadetkinjom proglašena je Leonora Jakić (KK Viktoria Žepče), a najboljim kadetom Edo Brković (Košarkaški klub Orlovik).

Karatašica i rukometaš

Titulu najboljeg trenera dobio je Vladan Tešić, nastavnik tjelesnog i zdravstvenog odgoja, a za najboljeg sportskog djelatnika proglašen je Namik Malićbegović. Sportski savez dodijelio je posebno priznanje za promidžbu discipline u slobodnoj borbi Ivanu Soviću za postignute rezultate u RH. Savez je posebno priznanje za promidžbu školskog sporta srednjih škola u disciplini stolni tenis dodijelio Ivanu Jukiću. Najboljom sportskom ekipom u ženskoj konkurenciji proglašen je Karate klub Viktoria Žepče, a u muškoj RK Žepče. U izboru najbolje sportašice u 2012. godini proglašena je Antonia Jakić (KK Viktoria Žepče, dok je za najboljeg sportaša proglašen Tomislav Dunđer (RK Žepče).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?