Iskreni Španjolac

Nadal: Nisam baš sretan što moram igrati protiv Đokovića

nadal
Big Pictures/Pixsell
21.04.2013.
u 09:27

- Igrali smo mnogo važnih mečeva, on me tjera do krajnjih granica. Kad igram protiv njega moram biti puno bolji nego inače

Rafael Nadal danas će u finalu Monte Carla braniti titulu od prošle godine. Štoviše, Nadal je posljednjih osam godina osvajao ovaj turnir, a u reprizi lanjskog finala sastat će se s prvim tenisačem svijeta Novakom Đokovićem. To mu baš i nije drago.

- Nisam od onih igrača koji će davati glupe izjave  i reće nešto poput 'uvijek želim igrati protiv najboljih'... Ne, baš suprotno, volio bih igrati protiv lakših protivnika pa je logično da nisam sretan što moram igrati protiv Đokovića, rekao je Nadal te dodao:

- Igrali smo mnogo važnih mečeva, on me tjera do krajnjih granica. Kad igram protiv njega moram biti puno bolji nego inače, puno agresivniji.

Na pitanje koji međusobni susret će najviše pamtiti, Nadal je odgovorio:

- Ako me pitate koji meč će mi ostati u sjećanju, reći ću vam da je to finale Australian Opena. Susret je trajao šest sati, a ja sam, nažalost, izgubio. To je bio nezaboravan finale. Ako me pitate koji je meni osobno najdraži, reći ću vam da je to finale Roland Garrosa u kojem sam ja pobijedio, a prije kojeg sam protiv njega izgubio tri Grand slam finala - zaključio je Nadal.

>>Nadal protiv Đokovića u finalu Monte Carla

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?