Ima i ranjenih

Na sjeveru Kosova ubijen pripadnik Eulexa

Kosovo
DPA/PIXSELL
19.09.2013.
u 09:23

Na njihovo vozilo je otvorena rafalna paljba, a ubijeni policajac je pogođen u predjelu glave i trbuha.

Kako doznaje agencija Beta, jutros je kod Zvečana, na sjeveru Kosova gdje su Srbi većina, ubije jedan pripadnik Eulexa, a dvojica, prema Beti ili jedna, prema saznanjima agencije Tanjug, su ranjena i prevezena u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici gdje im se ukazuje pomoć. Na njihovo vozilo je otvorena rafalna paljba, a ubijeni policajac je pogođen u predjelu glave i trbuha.

Glasnogovornica Eulexa Irinina Gudeljević potvrdila je Tanjugu da se izgred dogodio jutros na sjeveru Kosova kod Zvečana, ali nije mogla iznositi druge detalja. Kako Tanjug doznaje na vozilo Eulexa je otvorena vatra na cesti Kosovska Mitrovica-Jarinje. Na mjestu odakle je otvorena vatra, pronađene su čahure. Jarinje je granični prijelaz između Srbije i Kosova i vozilima Eulexa se prevoze kosovski carinici i policajci na posao što tamošnjim Srbima smeta jer ne priznaju vlast Kosova pa su zbog tih prijevoza ranije i postavljali barikade na prometnicama.

>> 'Naši vojnici i policajci doprinijeli su demokratskom razvoju Kosova'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije