tragedija u londonu

Na mladića pao znak s kladionice i na mjestu ga ubio

'Ordsall Lane shooting...Police forensic officers attend the scene in Ordsall Lane, in Salford, Greater Manchester, where a man in his 20s was shot dead in the street early today. PRESS ASSOCIATION Ph
Press Associoation/PIXSELL
29.01.2013.
u 08:32

Znak dugačak više od devet metara nalazio se iznad cijele kladionice i u jednom je trenutku samo pao na nogostup u trenutku kada je kraj nje prolazio mladić

Tragično je stradao prolaznik u sjevernom Londonu kada je na njega na ulici pao ogromni znak kladionice William Hill. Mladić u dvadesetim godinama od ozlijeda je preminuo u bolnici, a njegov identitet policija još nije otkrila, piše Sky News.

Znak dugačak više od devet metara nalazio se iznad cijele kladionice i u jednom je trenutku samo pao na nogostup u trenutku kada je kraj kladionice prolazio mladić.

Ioana Nita u trenutku nesreće radila je u obližnjem restoranu kada je čula da se vani nešto događa.

– Kolega i ja smo izašli van i vidjeli muškarca kako leži na podu. Petorica muškaraca podigla su znak, a nesretni mladić bio je prekriven krvlju – ispričala je.

Policija još istražuje kako je došlo do nesreće.

>> Stravična smrti - Britanac se strmoglavio 100 m niz vodopad 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?