"Ne zna šta mu bi"

Na djelu zatečeni pedofil bludničio nad djevojčicom (2)

pedofil
VL FOTO
24.05.2010.
u 10:58

Osumnjičeni J.P. priznaje da je u subotu bludničio nad malenom djevojčicom koju je povremeno čuvala njegova supruga

Monstruozan čin bludničenja nad 2,6-godišnjom djevojčicom iz jednog mostarskog južnog naselja dogodio se pred očima šokiranog roditelja, koji je, umjesto fizičkog obračuna, smogao snage suzdržati se te policiji prijaviti 56-godišnjeg sumještanina J.P. (redakciji poznat identitet, ali s ciljem zaštite žrtve policija je samo potvrdila osumnjičenikove inicijale, nap.a.), umirovljenog prognanika iz Teslića i obiteljskog čovjeka.

- Ne znam što mi je bilo, to nikada ranije nisam radio!- pokušao se pravdati policajcima koji su ga došli uhititi, priznajući svoj oralni čin. Čitavo prognaničko naselje se našlo u šoku, osobito roditelji kojima je njegova supruga povremeno čuvala djecu, i to djecu starosti do pet godina. Kako nam govore uznemireni mještani, otac je u jednom trenutku subotnjeg poslijepodneva primijetio da djevojčice nema na vidiku pa ju je pošao tražiti te je za kratko vrijeme iza jedne kuće u naselju zatekao užasan prizor. Vrisnuo je i uplakanu djevojčicu uzeo u naručje.

U posljednji trenutak je spasio svoje dijete pred razvratnim 56-godišnjim pedofilom, dojučerašnjim kućnim prijateljem, koji je samo spustio glavu i gledao u tlo te sve naknadno priznao. Nakon 24-satne kriminalističke obrade u Policijskoj upravi Mostar, jučer je saslušan pred istražnom županijskom tužiteljicom koja će odlučiti o traženju jednomjesečnog pritvora.

Prema svemu sudeći, pedofil bi se trebao naći iza rešetaka Kazneno-popravnog zavoda Mostar. Očekuje ga do osam godina zatvora, koliko je zakonom zapriječena kazna za bludnika. Kako neslužbeno doznajemo, osumnjičeni ovdašnjoj policiji ranije nije bio poznat kao kazneni počinitelj, a kako kažu u teslićkoj policiji, odakle je došao za vrijeme rata, iz Mostara su dobili žurnu brzojavku i trenutačno vrše provjere o ovom na djelu otkrivenom monstrumu.

- Dovoljno vam ga je vidjeti pa će vam sve biti jasno. To je jedan debil. Idiot! Vjerujte, svi smo u nevjerici i izvan sebe. Žalosno je što nam se ovo događa, pa danas čovjek ne može nikome vjerovati. I njegovi bi ga se nakon ovoga najradije odrekli. Nije ni njima lako živjeti s tom spoznajom - ponavljali su sumještani govoreći da bi bludnika, iako je i sam otac i djed, trebalo staviti na stup srama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije