Traži ga policija

Muž slomio lice ženi i ostavio je bez svijesti s uplakanom djecom

nasilje
VL arhiva
11.06.2011.
u 11:19

Večer prije, policijy ga je privela jer se nasilnički ponašao prema supruzi u parku, ali je na Prekršajnom sudu pušten kući. Došao je u stan i krvnički je istukao

S teškim tjelsnim ozljedama glave, prijelomom nosne kosti i više kostiju na licu, 31-godišnja Splićanka primljena je na odjel maksilofacijalne kirurgije KBC-a Split, dok policija još uvijek traži njezinog 32-godišnjeg supruga koji ju je, najvjerojatnije, krvnički istukao.

Ženu su, na podu, u besvjesnom stanju u njihovom stanu na Mažuranićevom šetalištu u petak u 9 sati i 50 minuta pronašli policajci. Zatekli su i njihovo dvoje male uplakane djece, a muž, odnosno otac, već je  pobjegao.

Policija je u stan došla nakon dojave, najvjerojatnije susjeda, koji su iz stana čuli plač djece i zapomaganje žene. Žena je hitno prebačena u KBC, a skrb za djecu preuzela je djelatnica Centra za socijalnu skrb.

Sve je počelo večer prije kada je nešto prije ponoći policija dobila dojavu kako je u praku muškarac nasilan prema ženi. On je i tada pobjegao, ali oko 1 sat policija ga je pronašla i prevela prekršajnom sucu zbog narušavanje javnog reda i mira. Njoj su u bolnici konstatirane lakše ozljede i puštena je. Njezinog muža sutkinja je također pustila. Vratio se kući i nasrnuo na suprugu, bukvalno joj slomivši lice.

Policija ga ranije nije evidentirala kao obiteljskog nasilnika.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ivek
ivek
23:39 16.06.2011.

jak mangup,,, sto nije dosa u Dubrovnik

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije