smrt u sandringhamu

Mrtvo tijelo mlade žene pronađeno na imanju Elizabete II.

kate middleton, princ charles
Reuters/PIXSELL
04.01.2012.
u 10:41

Policija sumnja da je riječ o 17-godišnjoj Latvijki koja je nestala ovog ljeta

Mrtvo žensko tijelo pronađeno je na imanju britanske kraljice Elizabete II. u Sandringhamu na Novu godinu, a policija sumnja da je riječ o 17-godišnjoj Latvijki koja je nestala ovo ljeto, piše Daily Mail.

Tijelo je pronašao šetač pasa u četiri sata ujutro, a vjeruje se da je tijelo ondje bilo u razdoblju od jednog do četiri mjeseca. Policija je potvrdila da je žena najvjerojatnije žrtva ubojstva, ali zasad ne mogu otkriti više detalja.

Alisa Dmitrijeva nestala je poslije ponoći 31. listopada, a njezin je rođak nestanak prijavio tjedan dana kasnije. Policija sada pregledava slučajeve nestalih na području sjevernog Norfolka, a u slučaju neuspjeha potragu će proširiti i na slučajeve u cijeloj zemlji.

Kraljica je praznike provela upravo na tom imanju i još uvijek se nalazi ondje, a vjeruje se da je kraljevska obitelj dio svog vremena prošli tjedan provela i na dijelu imanja na kojemu se nalazilo mrtvo tijelo. Kako je otkrio jedan mještanin, to je princu Philipu omiljeno mjesto za gađanje ptica.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije