ŠOK

Mourinho: Želim izabrati novi profesionalni početak

Jose Mourinho
Reuters
23.05.2010.
u 08:19

- Dao sam sve i osjećam se slobodnim birati o svojoj budućnosti - rekao je vjerojatno najbolji trener na svijetu

Nakon pobjede u finalu Lige prvaka, drugog europskog naslova za njega u trenerskoj karijeri, Jose Mourinho najavio je odlazak s klupe Intera: "Sretan sam zbog naše velike obitelji. Bila je ovo fantastična Liga prvaka, Chelsea, Barcelona, Bayern. Dobro smo se pripremili za finale. Bojao sam se samo Van Gaala... Interisti, fešta je naša -  povikao je za talijanske medije veliki Portugalac te se okrenuo budućnosti.

- Sezona je završila i idem na odmor, ali već danas moram razmišljati o mojoj karijeri. Želim izabrati novi profesionalni početak, a Real je jedini klub koji se zanimao za mene. Iako nisam ni s kim razgovarao, obećao sam da ću to učiniti nakon finala - istaknuo je čovjek kojem se klanjaju Apenini, ali i cijela Europa:

- Dao sam sve i osjećam se slobodnim birati o svojoj budućnosti. Zašto samo dvije godine? Osvojili smo sve, Superkup i Interkontinentalni kup me ne zanimaju. Zahvaljujem talijanskom nogometu, bilo je ovo veliko iskustvo - zaključio je Mourinho, vjerojatno najveći egocentrik među trenerima danas, ali i prvi trener koji je talijanskom velikanu donio trostruku krunu u stoljetnoj povijesti.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
kocen
15:20 23.05.2010.

Svaka mu čast.Mogao je sad laganini uživati u svemu, ali hoće on biti bolji i od Guardiole.Zapravo već je bio bolji ,ali hoče da Real bude bolji od Barcelone al da je on trener.Uopče ne sumnjam u njegov uspjeh, jer njemu lova više nije važna ahoće biti najbolji trener što po meni već i je.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije