Novi spot

Mostarski Zoster objavio spot za pjesmu ‘Budi svoj’

jackson15
Foto: AFP
1/2
29.01.2013.
u 16:47

Melankolična pjesma “Budi svoj” treći je singl s još uvijek aktualnog albuma “Imači kada", objavljenog prije godinu dana

Naš najbolji rock sastav, Zoster objavio je novi spot i to za pjesmu “Budi svoj”, s trećeg studijskog albuma “Imači kada”, koji je uzgred budi rečeno, proglašen za najbolji album u 2012.godini. Spot se može pogledati na You tube-u, uskoro će biti prikazan i na malim ekranima. Zoster je i na ovom spotu nastavio uspješnu suradnju sa španjolskim redateljem, producentom i fotografom, Mikijem Olabarri Powelom, koji živi i radi u gradu na Neretvi.

Prvu suradnju ostvarili su prilikom snimanja spota za prvi singl “Sve u svoje vrijeme”, dok je drugi spot za pjesmu “Izbjeglica” režirao hrvatski redatelj Kristijan Milić. Svi kadrovi za video uradak “Budi svoj” snimljeni su u gradu na Neretvi, a u nadasve zanimljivom spotu pojavljuju se tri originalna člana grupe, pjevač i autor Mario Knezović, bubnjar Goran Rebac i gitarist Atilla Aksoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije