kobno plivanje

Morski pas usmrtio muškarca na plaži na Novom Zelandu

plaža portal (1)
Reuters/Pixsell
27.02.2013.
u 07:58

- Svugdje je bilo krvi. Voda je bila crvena. Bilo je strašno-ispričao je jedan od svjedoka napada. Vjeruje se da se radi o velikoj bijeloj psini koja je bila dugačka između 3,6 i 4,2 metra.

Morski pas usmrtio je muškarca na plaži u blizini grada Aucklanda na Novom Zelandu, javlja New Zeland Herald. Napad se dogodio oko 1 i 30 sati po lokalnom vremenu na plaži Muriwai.

Prema napadnutom muškarcu krenuli su spasioci i policija u čamcu za spašavanje, međutim nije mu bilo spasa. Lokalna policija potvrdila je da je pucala na morskog psa, ali da je svejedno otplivao dalje. Vjeruje se da se radi o velikoj bijeloj psini, a pretpostavlja se da je bila dugačka između 3,6 i 4, 2 metra.

Jedan od svjedoka Pio Mose je bio na obali i lovio ribu. Ispričao je da je vidio ogromnog morskog psa kako napada muškarca koji je plivao oko 50 metara dalje od mjesta gdje se nalazio.

- Svugdje je bilo krvi. Voda je bila crvena. Bilo je strašno- rekao je. Ispričao je je morski pas napao muškarca dvaput, te da su se nakon drugog napada pojavila 4 druga psa.

Prema pisanju stranih medija radi se o 47-godišnjaku. Njegova obitelj je shrvana.

Plaža Muriwai do daljnjega je zatvorena za javnost. Napadi morskih pasa nisu česti na Novom Zelandu, a posljednji se dogodio 1976. godine. 

>> VIDEO Djed golim rukama istjerao morskog psa iz plićaka

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije