SJAJNE UTAKMICE

Momčad Darija Kordića izbacila favorite

mali nogomet
VL FOTO
10.12.2010.
u 14:56

Susret večeri je bio onaj između MNK Comunicarea i HVO-a Sradnje Bosne Dario Kordić. Momčad iz srednje Bosne slavila je nakon lutrije s penala

Zahuktalo se natjecanje na Božićnom malonogometnom turniru u Mostaru, poznati su već neki četvrtfinalisti spomenutog natjecanja, redom se igraju jake i zanimljive utakmice, a školska dvorana na Bijelom brijegu u prošlu je srijedu bila gotovo puna. Razlog tomu bio je očit, jaki i atraktivni protivnici, koji su ovoga puta potpuno opravdali očekivanja ljubitelja malog nogometa.

Uspješni Rudničani

Prvi susret večeri igrala je HVIDR-a Mostar (ogranak Rudnik), koja je ugostila goste iz Zagreba Gardijsku brigadu Tigrove. Inače, pojavljivanje 1. gardijske brigade Tigrovi kod šire publike izazvalo je simpatije, što zbog simbola koji su nekada predstavljali, što zbog dobre igre koju su pružili do sada na turniru. Ipak, HVIDR-a Mostar (ogranak Rudnik) ostvarila je pobjedu od 3:1, te tako zasluženo prošla dalje. Kod pobjednika mreže su tresli Dražen Marić, dok je to dva puta napravio Igor Kolobara. Kod Tigrova jedini je pogodak zabio Marko Brčić. Sastavi Marko Bošković i Pekarna Vasilj (Ljuti Dolac) odigrali su sjajan meč u kojemu je pobjeda Pekare Vasilj stigla u zadnjim sekundama susreta. Igralo su u tom susretu gol za gol, momčadi su se izmjenjivale u vodstvima, kod Pekarne Vasilj dobru su igru prikazali iskusni Božo Crnjak, koji je još uvijek neuhvatljiv na prvom koraku kada uz aut liniju povuče loptu, te Ante Tole koji je imponirao snagom.

Pobjeda u zadnji tren

Momčad Marka Boškovića, koja je ime dobila po nedavno preminulom sjajnom nogometašu iz Stoca, u svojim je redovima također imala nekoliko istaknutih pojedinaca. Davor Marković itekako je opravdao epitet pojačanja, dok se Dario Jelčić također istakao dobrom igrom. Pekarna Vasilj je sa 5:4 (zadnji gol zabili četiri sekunde prije kraja) zasluženo prošla dalje, ali da je i bilo suprotno. Komentar pojedinih gledatelja je bio kako je prava šteta što je jedna od spomenute dvije momčadi morala ispasti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?