Dobio dvojku

Modrić među najlošije ocijenjenim igračima u porazu Reala

'Real Madrid CF vs Athletic Club de Bilbao (5-1) at Santiago Bernabeu stadium. The picture shows Luka Modric. November 17, 2012. Foto © nph / Caro Marin) *** Local Caption ***'
NordPhoto/PIXSELL
25.04.2013.
u 09:47

Portal Goal.com Modriću za sinoćnju izvedbu dao slabašnu dvojku. Lošije od Modrića prošli su samo Pepe, Mesut Özil i Gonzalo Higuain.

Nije to bila večer Luke Modrića. Naš je veznjak u porazu od Borussije u polufinalu Lige prvaka odigrao dosta blijedo, kao uostalom i čitava momčad Reala.

Modrić je dobio priliku od prve minute, ali ga Jose Mourinho umjesto uobičajene pozicije na zadnjem veznom stavio u sredinu veznog reda. Luka je imao nekoliko lijepih proigravanja, ali se teško nosio s agresivnim domaćinima pa je izgubio nekoliko lopti i u 68. minuti je zamijenjen.

Portal Goal.com Modriću za sinoćnju izvedbu dao slabašnu dvojku.

- Zaigrao umjesto Di Marije, ovaj kreativni veznjak je imao nekoliko sjajnih dodavanja, ali se borio da pronađe prostor i stalno utječe na igru - objašnjava Goal.com.

Lošije od Modrića prošli su samo Pepe, Mesut Özil i Gonzalo Higuain. Igrač utakmice je, dakako, sjajni Robert Lewandowski.

>> Ramos: Nismo imali pravi pristup, svi su mislili da će biti lako

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije