ČITLUK

Mnogi za jednodnevne izlete na more, ali i međugorske bazene

bazen
VL FOTO
13.07.2011.
u 15:46

Uz obilje sunca i hladovine, gostima se na međugorskim bazenima nude mogućnosti za odmor, zabavu, sport i rekreaciju

Iako je zbog visokih temperatura ovogodišnja sezona kupanja davno počela, zbog ekonomske krize zasigurno će vrlo mali broj Brotnjaka, uglavnom onih imućnijih, ljetovati u nekom od skupih hotela na obali Jadrana.

Izleti na more

Najviše mladih Brotnjaka ovog ljeta odlazi na jednodnevne izlete vlastitim automobilima do nekog od mjesta na makarskoj rivijeri. Uz to i ovog će ljeta svakog vikenda brojni Čitlučani autobusima moći odlaziti na jednodnevne izlete do Neuma, Graca, Zaostroga, Podgore, Tučepa, Makarske i drugih mjesta. Autobusi privatnih poduzetnika iz Čitluka prema spomenutim mjestima voze subotom, nedjeljom i blagdanom rano ujutro, a vraćaju se navečer uz cijenu povratne karte do 15-ak maraka po osobi. I protekla dva vikenda autobusima iz Čitluka na izlet u Makarsku i Tučepe putovalo je više od 150 Brotnjaka.

I umirovljenici su proteklih posredstvom svoje udruge vikendom odlazili na more i povratnu autobusnu kartu do Makarske, Tučepa plaćali po 10 maraka. U udruzi su nam rekli da zbog jako slabog interesa ove godine takve mogućnosti nema jer je u ovoj krizi i to umirovljenicima prevelik trošak. No, ukoliko bude zainteresiranih, Udruga će i ovog ljeta za svoje članove ponovo organizirati izlete na more. Brotnjaci traže osvježenje i na suvremeno uređenim bazenima Sportsko-rekreacijskog centra Circle International u Međugorju (kod Tromeđe).

Bazeni i rijeke

U tom najuređenijem sportsko-rekreacijskom centru na ovim prostorima posjetiteljima je na raspolaganju nekoliko suvremeno uređenih i opremljenih bazena za sve uzraste.

Uz obilje sunca i hladovine, gostima se nude brojne mogućnosti za odmor, osvježenje, zabavu, sport i rekreaciju. Brotnjaci odlaze do kupališta Kravice i Božjak na rijeci Trebižat ili pak do Mostarskog blata i Bune, a odvažniji se kupaju u hladnoj vodi rijeke Neretve u Biletići Polju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?